Skip to main content

Featured

Kaedah Merebus Spaghetti Supaya Tak Melekat

Salam. Bertahun-tahun saya merebus spaghetti tak pernah berjaya! haha tak berjaya apa, setiap kali rebus mesti melekat-lekat, lembik dan kembang semacam. Saya tengok orang lain (if gi beraya / open house / kenduri) or kat restoran, punya elok cantik je kejadian spaghetti dorang. Nak makan pun senang. Saya pernah try letak sedikit minyak dan garam masa merebus spaghetti tapi masih gagal menghasilkan spaghetti yang cantik. But saya tak berputus-asa tetap juga mencari kaedah dan petua merebus spaghetti yang betul. Then saya dah dapat caranya, so saya share la dengan uols if hadapi masalah yang sama bolehlah try cara saya ni. 

1. Mula-mula didihkan air sedidih-didihnya. Means betul-betul mendidih dan menggelegak. Air perlu banyak, so gunakan periuk yang besar supaya nanti keseluruhan spaghetti boleh dimasukkan. Ok masa didihkan air ni saya letak sedikit garam kasar. Supaya nanti spaghetti yang direbus ada rasa lemak masin sedikit. Kesilapan saya dahulu, saya dah masukkan siap-siap spaghett…

Jawatan Kosong : Pembantu Jualan Farlynn Hijab

Salam. Just nak share dengan kawan-kawan if ada sesiapa yang memerlukan pekerjaan area Bangi dan sekitarnya bolehlah try hubungi Farlynn Hijab untuk info lanjut.

****************************************
JAWATAN KOSONG PEMBANTU JUALAN
****************************************
KEMASUKAN SEGERA❕❕❕❕

Kami memerlukan seorang pembantu jualan PEREMPUAN yang sedang mencari pekerjaan.

Lokasi di Bangi Gateway Shopping Mall, Seksyen 15, Bandar Baru Bangi.

Syarat Permohonan :

💐PEREMPUAN 
💐LEPASAN SPM
💐BERTANGGUNGJAWAB

Sekiranya berminat bolehlah menghubungi nombor yang tertera seperti iklan di bawah 👇👇👇👇.. Boleh whatsapp, call atau mesej..



Misya : Saya model butik.

Comments

Popular Posts