expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 25, 2016

Kucing beratur nak makan durian..

Salam. Sekarang musim durian kan? But nowadays bukan manusia je yang suka melantak durian. Kucing pun suka makan durian ok! If duk Malaysia memang itulah yang kucing kena belajar makan sebab confirm-confirm tuannya akan cuba hulur durian bagi kucing rasa. Tak kenal maka tak cinta, dah kenal haa sampai beratur nak makan durian! hehehe... 


Cute kan dorang? Dahlah warna oren my feveret cat. Bagus betul tuan dia hulur durian, semua beratur nak rasa. Maybe durian rasa dia lemak-lemak gitu, tu dorang ingat macam susu kot. Dats why dorang suka makan. Tapi tak panas ke badan dorang makan durian? 

#santaipagi #ilovecat #lawakdipagihari


Misya : Kucing cepat gemuk if makan tak memilih.

3 comments :

sya mimie said... Reply To This Comment

alahai.. cutenya mkn durian.. kucing kita dlu pun pnh jgk rsa2 durian.. baki yng kt biji dia..

Cik Yaya said... Reply To This Comment

salam..
yaya singgh lawat sini..

heeh serously kucing tu makan ke..hehe =p

Maman Reen said... Reply To This Comment

Lebih kurang sepesen je colornya. Kembar 4 ni hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...