expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 18, 2016

Marriot Hotel, Putrajaya || Apa pendapat saya?

Salam. Jarang sekali dapat stay hotel bertaraf tinggi macam Marriot Hotel di Putrajaya ni. Kebetulan ofis saya ada event so kami dapat bilik free untuk kegunaan urusetia. Bestnya! Masuk-masuk je confirm la deco biliknya sangat high class. Luas dan sangat selesa.. Walaupun dapat stay 1 malam je tetap puas hati. Alamkalum harga sebilik untuk 1 malam je boleh cecah lebih RM300. Tak mampu den. Hehe..

Katil besar siap 6 bantal lagi disediakan. Takyah nak request bantal lagi.

Complete tea set and water heater.

Ada meja kerja ala-ala korporat style. Patutlah my boss suka hotel ni. huhu

Tambah best ada ruang santai camni. Bilik ni besar sebenarnya tapi saya lupa nak snap keseluruhan bilik. Berbaloi lah spend duit if dapat bilik besar dan selesa sebegini.


Misya : Berangan nak deko rumah sendiri nanti.


1 comment :

Nyamuk Terbang said... Reply To This Comment

nampak besar dan selesa...berbaloi dengan harga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...