expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, August 2, 2016

McDonald's Drive Thru pertama di Putrajaya!

Salam. Pagi tadi dapat emel berita baik daripada one of client inform tentang pembukaan restoran / franchise terbaru McDonald's di Putrajaya. Yeayyy! Happy saya mendengarnya. Dah lama yang ramai menantikan McD ni dibuka since permulaan pembinaannya di Presint 2, Putrajaya. Yang paling best McD ni adalah yang pertama di Putrajaya untuk servis Drive Thru. Untuk delivery saya tak sure. Almaklum tanah kat kawasan Putrajaya ni melambung tinggi harganya. So thats why kena tunggu orang betul-betul berani nak invest banyak je leh buka franchise McD complete camni. Yang ada sebelum ni pun just McD dalam shopping mall Alamanda. Leceh if nak teringin nak makan McD kena masuk parking Alamanda dulu, jalan jauh semata-mata nak beli sebiji burger McD. Now oklah warga Putrajaya ada option lah nak lepak McD selain restoran Mamak yang berlambak-lambak kat Putrajaya ni.


Kat belah mana McD ni? Oh dia tak jauh dari Jambatan Wawasan (ada lampu warna-warni tu) dan Monumen Putrajaya. Tapi janganlah tiap-tiap hari makan McD je. Tak elok untuk kesihatan. Sekali-sekala takpela.:)


Misya : Amalkan pemakanan yang sihat.

1 comment :

gulew kapas said... Reply To This Comment

wah. tahniah putrajaya. sekarang dah ada MCD drive thru. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...