expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 8, 2016

Raya 2016 lebih tenang di office baru...

Salam. Walaupun Syawal dah habis tapi nak story jugak. Hehe. This year is my first time celebrate Raya @ our new office di Menara Prisma, Putrajaya. Suasana dan feel nya memang berbeza kat sini. Since Ramadhan lagi saya terasa perbezaannya malah feelingnya lebih bermakna berbanding tahun-tahun lepas. Maybe this year saya lebih banyak fokus kepada spending time with friends and family. Seriously Ramadhan dan Syawal kali ni saya lebih tenang dan happy. :) Syukur Alhamdulillah...

So, kali ni office kami diberikan tugas mengikut kumpulan Inovasi masing-masing. One of the group tugasnya deco photobooth yang cantik ni. Wajiblah posing dulu kan...


Tema ala-ala kampung memang semua serbu la photobooth ni.

Jangan lupa selfie ya. Ready for Raya @BKKM, Putrajaya

Part of my friends.. Sebilangannya takde masa ni sebab outstation.

Kami memang antara team yang giler-giler kat office. hehe


Kalau kami gelak ketawa, 1 wing boleh dengar. haha




Meriah tak?



With Kak Riz..


Dayah dan Ira datang menggiler dorang.. :p


Sebelum makan mestilah kena dengar ucapan daripada Pengarah Kanan dulu.

Our Pengarah Kanan yang always cool dalam berucap. Deco-deco kat dinding belakang tu, group Inovasi saya la yang buat. Haha..

Makan time!!


Apa-apa pun Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin buat rakan-rakan sejawat di Bahagian Keselamatan & Kualiti Makanan. Hope ukhuwah antara kita sentiasa terjalin. Selamat menjalankan tugas.. Hidup foodtech! haha tiba jek.. #ilovemyfriends



Misya : Susah cari kawan sejati.




No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...