expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 12, 2016

Rezeki dapat peti ais baru!

Salam. Alhamdulillah rezeki dapat peti ais baru sponsored by my mom. Hehe. Kebetulan my mom pindah rumah, dia beli peti ais baru untuk gantikan yang lama. But at last, peti ais baru ni lebih kecil rupanya daripada yang lama. Makanya, my mom dengan baik hati hadiahkan peti ais baru jenama Panasonic ni. So dia still guna yang lama. Yang lama tu pun still baru sebenarnya tapi sebab warnanya hitam, my mom nak tukar yang lain. Rezeki saya lah nampaknya dapat peti ais baru ni. Hehe. 


Memang saya amat memerlukan peti ais baru sebab saya punya yang lama dah rosak. Pintu dia dah tak rapat so mengakibatkan suhu dalam peti ais jadi tak menentu. Sampai satu tahap, bahagian sejuk yang bawah jadi beku. Habis makanan saya jadi rosak. Now dah ada peti ais baru memang makin happy lah saya duk di dapur. Semangat nak mencuba macam-macam resipi. Kalau tak tiap kali nak try resipi baru kena beli bahan-bahan, tak tahu nak simpan dalam mana sebab peti ais problem. Kini, masalah peti ais dah takde lagi..:)


Misya : Pikat perut suami dengan air tangan isteri.

2 comments :

Nieyl said... Reply To This Comment

Alhamdulillah...rezeki...♥
singgah pagi..
jemput join giveaway nieyl jom.. :)
http://seindahcerita.blogspot.com/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

Delimasari said... Reply To This Comment

wowwww - bestnyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...