expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 11, 2016

Selfie di ambang maut..

Hehe.. Siapalah rajin mengedit gambar sebegini. Gelagat kucing tak kisah time bila pun tetap menghiburkan. Hope kucing ni selamat dari ambang maut (dikejar anjing) walaupun ia sekadar edit. Sebab kucing aunty saya pernah mati sebab digigit anjing liar. Kesian sangat sebab luka yang parah kat leher dia takleh wat apa, last-last dia mati. Namanya Dabus if tak silap. Sedih bila mengenangkannya. Tapi yela nak marah anjing pun binatang juga. Erm..


Misya : Wefie dengan musuh namanya ni.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...