expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 10, 2016

Teaser Bridal Shoot with Ashbarz Studio...

Salam. Dah lama rasanya tak pakai baju pengantin. hehe.. Baru-baru ni dapat peluang menggayakan baju pengantin dalam sesi photoshoot untuk casting Majalah Mingguan Wanita di Ashbarz Studio, Setia Alam. Sempat gayakan 2 pasang persalinan pengantin. Kalau ada rezeki InsyaAllah saya akan dipanggil untuk sesi photoshoot Majalah Mingguan Wanita. Tapi model-model lain yang terpilih untuk casting ni tak kurang hebatnya. So dalam entry ni saya just share teaser sesi casting bridal shoot ni. :)

Masih ada seri pengantinkah? hehe...

Persalinan yang sangat gojes..



Rindu nak bersanding lagi. Hehe.. Teringat masa majlis kahwin saya dulu. Wah gituuu... 

Tak sangka dapat jumpa 2 model cun ni, sama-sama attend modelling class under Ara Lee. Kira macam reunion pula. 

Apa-apa pun thanks to Ashbarz Studio yang sudi memilih saya sebagai salah sorang model untuk sesi casting bridal shoot ni. Peluang yang diberi takkan saya sia-siakan and I hope dah dapat beri yang terbaik untuk sesi casting ni. Hope ada rezeki nak collaborate lagi lepas ni. =)



Misya : Ada rezeki tak kemana.


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...