expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 15, 2016

Wajah sebelum, semasa dan selepas kahwin..

Salam. Ahha adakah ini realiti? Masa bercinta bukan main ayat manis, jiwang tahap leleh punya, hati berbunga-bunga, kiut-miut. Pijak semut pun tak mati, kentut pun wangi, Hahaha.. Masa dinikahkan bukan main berseri-seri, excited dapat isteri atau suami. Semua sweet-sweet la katanya. After bertahun-tahun kahwin, terus hilang sweet-sweet nya.. Muka pun serius, nak manja-manja pun dah tak kuasa. Segan kalau orang tengok agaknya, Yang suami besenya bila dah ada anak, jadi serius dan garang semacam. Haha.. Maybe tak semua sweet-sweet sebelum kahwin je. Still ada pasangan yang sampai tua pun masih sweet tapi sangat rare la nak jumpa especially orang Melayu. For me lagi tua lagi kena sweet sebab umur makin dekat dengan kematian. Bila lagi nak bermanja-manja dengan suami / isteri tercinta rite? If nak serius, marah-marah wat tambah dosa je nanti. Hehe.. Hargailah pasangan kita sampai bila-bila..



Misya : Jangan hipokrit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...