expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 20, 2016

Dendeng Daging CheqTom, sedap dan berbaloi dengan harga.. Cubalah!

Salam. Siapa suka makan dendeng daging? Sedap tau dendeng daging ni. Tapi nak masak sendiri agak sukar sebab kena cari daging batang pinang yang berkualiti tinggi baru dapat dendeng daging yang sedap. Senang cite takyah buat sendiri, now boleh order je dengan CheqTom. Kebetulan my fren yang suggest suh beli bulan puasa hari tu. Okla saya try. 



But honestly harganya agak expensive sebab macam saya cakap tadi, dia gunakan daging berkualiti tinggi. Tapi rasanya? Memang puas hati. Saya tak makan daging sangat tapi bila rasa dendeng ni terus jatuh hati. Makan dengan nasi panas-panas memang marvelous especially time sahur di bulan Ramadhan.


Boleh juga dimakan dengan ketupat atau nasi impit time raya. Ganti serunding daging. Memang marvelous!

Ni senarai harga, Boleh contact CheqTom di nombor atau insta acc yang tertera dalam gambar. Kot-kot nak wat event/function bolehlah order. 



Misya : Bukan jenama Dinding.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...