expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, November 8, 2016

I'm 1st winner contest by Penselduabee.com!!

Salam. Hoyeahhh lamanya tak dapat hadiah.. Hehe.. Hasil join beberapa contest dan goveaway, tersangkut jua akhirnya di contest INI. Alhamdulillah rezeki menang contest by Penselduabee.com, saya menang beg comel berikut :


Apa, tak caya saya menang? Ahha cer tengok announcement oleh penganjur contest memang link blog saya terpapar okeys.. Hehee over plaks! Ampun...


By the way tq so much to penganjur sudi pilih saya sebagai pemenang. Kira tangan penganjur bertuah la bila klik kat Mr. Random tu, nombor saya naik as one of the winner. 1st winner pula tu! Feel very lucky.. Haha nampak sangat saya ni memang orang yang tak berapa bertuah. Tak sabar nak tunggu hadiah sampai. Bolehlah gunakan untuk isi barang-barang mekap dan aksesori favourite saya. :)


Misya : Mula kumpul alat solek terkini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...