expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 23, 2016

Hokkaido Baked Cheese Tart @ Alamanda, Putrajaya

Salam. Ahha siapa penggemar cheese tart atau siapa pernah makan Macau Egg Tart, cuba try Hokkaido Baked Cheese Tart ni. Sebab apa? Sebab 1st time saya try wowww rasanya sangat marvelous ok! 


Masa mula lalu-lalu kat kiosk dia di Alamanda, Putrajaya dah tertarik dah macam nak beli. Last-last sebelum balik try la beli sebiji original flavour. RM5.90 harganya. Kalau beli pakej dapatlah murah lagi. Agak mahal tapi mesti ada something special tentang cheese tart ni. Tu saya beli, bawa balik dan makan. 


Oh my.. Sedap giler!! Haha.. Inti dia tebal, lembut dan ringan, pastri dia rangup. Beza la dari cheese tart yang lain. Nampak kecil tapi sebiji tu saya tak boleh habis. Siap boleh share dengan husband. Haha.


So kalau datang Alamanda tryla singgah kiosk Hokkaido Baked Cheese Tart ni. Berhampiran dengan escalator nak ke Aeon Big, kedai Roti Boy dan kasut Bata. Oh ya ada flavour chocolate if uol nak try. Selamat ber cheese tart! :)


Misya : Cuba diet nasi.

2 comments :

anzra rizal said... Reply To This Comment

harga dia agak mahal jugak sebijik , one day nak try

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@anzra rizal Tula agak mahal, tapi ok kot dengan size dan rasa dia. Try la..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...