Segmen Bloglisted by Misya 2017

Salam semua. Ahha saya kembali menggegarkan dunia blogger dengan segmen anjuran saya! (Bajet hebat sangat) hehe.. Almaklum dah nak masuk tahun baru 2017 kan. So, blog pun kenalah dikemaskini sejajar dengan tahun baru yang bakal menjelma. Atas tujuan nak update senarai bloglist di blog saya ni, maka saya lancarkan Segmen Bloglisted by Misya 2017!! Marilah join ya sebab saya nak seramai mungkin blogger untuk dimuatkan dalam list bloglisted saya.


Cara nak join?

1. Wajib jadi follower blog saya..:) 

2. Follow Instagram saya :

Instagram

3. Create 1 entry tentang segmen ni dan tepekkan banner serta backlink banner ke entry ini.

4. Dah siap? Komen url entry ke ruangan komen di bawah ya.

Tarikh tutup penyertaan akan diumumkan kemudian bila saya rasa dah cukup list blogger yang join. :)

Misya : Setiap hari adalah hari baru.

Comments

  1. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    saya joim eh

    ReplyDelete
  2. http://missatikahrashid.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html
    sy join ye :)

    ReplyDelete
  3. Niece photo shoot

    https://caramelmacchiyato.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. akak join :)
    http://www.sheilainspire.com/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  5. join
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya join yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  7. saya join..
    http://aimanziyad.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  8. Saya join ya!

    https://missobsesi.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  9. haii..sy join..

    http://rosharamani.blogspot.com/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  10. join :)
    http://www.sayidahnapisah.com/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  11. Join..... ;)
    http://www.huhahuhajerr.com/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  12. join.

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  13. Join jugak lah...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  14. http://www.syahidahfadilah.com/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  15. saya join juga

    http://mylifemyprimaryplan.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  16. Lokman join...
    http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/12/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  17. lapor diri

    http://unnianje.blogspot.com/2017/01/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  18. http://cikjelita899.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  19. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  20. join

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  21. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  22. http://messarah.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  23. join :)

    http://norfazpremix.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete
  24. Assalam. Saya join!
    http://solehahgirlz.blogspot.my/2017/02/segmen-bloglisted-by-misya-2017.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts