Follower Instagram @marvelousmisya kini mencecah 13k orang!

Salam semua. Wow tak sangka follower instagram saya dah mencecah 13k org. Sebelum ni nak cecah 3k orang pun makan tahun. Almaklum starting from last year saya banyak update ig saya. Kalau tak memang bersawang la ig tu. Alhamdulillah.. Thank you so much to all followers and supporters. :) Lebih banyak dari follower blog. Huhu. Sape belum folo mehla folo kalau sudi. 

Hehe.. @marvelousmisya

#follower #igmalaysia #igmodel #blogger #instafame #igfame #igfamous #instafamous  #instafashion #instamodel #modelling #iammodel #portfolio #modellingportfolio #profileshoot #myportfolio #myself #mycareer #myjob #mylife #mypassion #akuwanitabiasa #malaysianwoman #malaysianmodel #malaysiangirl #malaygirl #biasabiasaje

Misya : Bukan mengejar populariti. 

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts