Hadiah Saguhati GA from Jari Manis dah sampai!

Salam. Yeay hadiah saya menang Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel dah sampai.. Terkejut juga bila ada parcel sampai. Sebab rasanya takde pula say order / shopping barang online. Sekali buka-buka tengok owh hadiah saguhati GA yang saya menang tempoh hari. :)

TQ Jari Manis for this lovely Singapore key chain and wishes. Walaupun tak menang hadiah utama iaitu fridge magnet dari Shanghai but I'm still happy and really appreaciate it. 

Muka ada sunyum! hehe.. Dapat hadiah siapa yang tak happy rite?

Kreatif Jari Manis ni siap wat sampul khas untuk hadiah ni. Tq so much! :)

Misya : Kekangan masa nak buat GA.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts