Penjual pil gugur janin berani komen di entri saya!!!

Salam. MasyaAllah terkejut saya bila dapat komen dari orang tak dikenali kat entry saya berkaitan Pil Gugur Janin Dijual Berleluasa. Mak aih semakin berani dorang ni. Dulu-dulu sorok-sorok dalam group private fb. Now dah berani create fake account untuk wat marketing. Desperate sungguh nampaknya nak cari customer. Hmmm ramai orang nakkan zuriat, dorang ni senang-senang mengandung tapi nak digugurkan. Apa jenis manusia la dorang ni? ;( If termengandung akibat dirogol ke, maybe boleh faham lagi lah. Tapi yang jenis sengaja terlanjur pastu terhamil, memang tak tahu lah nak cakap apa. Tuhan saja yang mengetahui... Jawablah di 'sana' nanti..





Misya : Harga nyawa semakin murah.

Comments

  1. Melampau betul dorang ni...Jadi pembunuh..

    ReplyDelete
  2. Entahlah kenapa teruk sangat dorang tu nak jadi tukang spam kat blog.. Dahlah iklankan benda tak baik..

    Kak jemput baca entri saya ye :) Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

    ReplyDelete
  3. @Noor Maizan Tula tak takut dosa dah org2 camni..

    ReplyDelete
  4. @calrase patrick Betul.. Menyemak kat blog org. Sabar jela..

    ReplyDelete
  5. Semakin hari, benda ni semakin berleluasa. Sodihh :(

    ReplyDelete
  6. better report akaun tu atau viralkan supaya more people alert ngan penjual2 pil menggugurkan janin tu eshhh

    ReplyDelete
  7. isk depa nie memang dah tak ada benda lain kot nak jual .. teruk betul !!

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts