expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, February 19, 2017

Penjual pil gugur janin berani komen di entri saya!!!

Salam. MasyaAllah terkejut saya bila dapat komen dari orang tak dikenali kat entry saya berkaitan Pil Gugur Janin Dijual Berleluasa. Mak aih semakin berani dorang ni. Dulu-dulu sorok-sorok dalam group private fb. Now dah berani create fake account untuk wat marketing. Desperate sungguh nampaknya nak cari customer. Hmmm ramai orang nakkan zuriat, dorang ni senang-senang mengandung tapi nak digugurkan. Apa jenis manusia la dorang ni? ;( If termengandung akibat dirogol ke, maybe boleh faham lagi lah. Tapi yang jenis sengaja terlanjur pastu terhamil, memang tak tahu lah nak cakap apa. Tuhan saja yang mengetahui... Jawablah di 'sana' nanti..





Misya : Harga nyawa semakin murah.

7 comments :

Noor Maizan said... Reply To This Comment

Melampau betul dorang ni...Jadi pembunuh..

calrase patrick said... Reply To This Comment

Entahlah kenapa teruk sangat dorang tu nak jadi tukang spam kat blog.. Dahlah iklankan benda tak baik..

Kak jemput baca entri saya ye :) Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Noor Maizan Tula tak takut dosa dah org2 camni..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@calrase patrick Betul.. Menyemak kat blog org. Sabar jela..

Anis Khalilah said... Reply To This Comment

Semakin hari, benda ni semakin berleluasa. Sodihh :(

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

better report akaun tu atau viralkan supaya more people alert ngan penjual2 pil menggugurkan janin tu eshhh

anzra rizal said... Reply To This Comment

isk depa nie memang dah tak ada benda lain kot nak jual .. teruk betul !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...