Review Blog Cik La Shahril

Salam. Ok next... Saya nak review blog bertuah milik Cik La Shahril. Klik header di bawah untuk blogwalking.


Orait first time terjah blog Cik La ni menampakkan beliau seorang yang simple dan sweet. The best part is, she is mom of 4 kids but still maintain cun dan slim okeys! Syoknyer... huhu.. Like me, Cik La pun suka story macam-macam benda dalam blog. But untuk rekabentuk blog, just perlu kemaskan sedikit setiap widget Cik La seperti asingkan menggunakan kotak. Yang lain ok dah. Keep blogging ya sis!=)



Misya : Lepas kahwin dugaan selera makan sukar diatasi.

Comments

  1. Dugaan selera makan. Masalah berterusan sejak kahwin sigh.

    ReplyDelete
  2. Salam... thanks cik misya atas reviews dan tegurannya. InshaAllah, Cikla akan perbaiki mana yg perlu ye...

    Btw, thanks atas pujian kurus tu. Berat tak naik.. maintain je. .apa nk buat.. Hihi

    ReplyDelete
  3. @CikLa Shahril tula yg best maintain je. Share la apa rahsia. huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts