Biskut Gery Perisa Coconut (Kelapa)

Salam. Ahha kelmarin saya dah announce yang saya ada jual biskut gery yang tengah viral tu. So nak inform uols selain flavour cheese dan coklat, ada 1 lagi flavour yang tak kurang lazatnya iaitu flavour coconut. Sedap ke? Honestly i tell you memang sangat sedap! So wajib kena dapatkannya.

Packaging dia pun saya suka sebab guna warna biru nampak macam mewah sikit.


Ahha apa yang menarik flavour coconut ni ada taburan kelapa di atasnya which menambahnaik perisa krim kelapa di atas biskut. Yummy! Aduhai menaip ni pun dah rasa terliur... haha..

Stock baru dah sampai. Nak order? Jangan tunggu lama-lama sebab stock biskut gery ni tak sampai seminggu dah kehabisan selalunya. Laku keras!

But at the same time flavour cheese dan coklat masih dijual lagi. Pioneer biskut gery kot... Cuma harga untuk perisa coconut lebih sedikit daripada cheese dan coklat. But still affordable dan berbaloi untuk kudap-kudapan anda. Nak order boleh PM/wasap saya di 016-9561764. Free COD area Putrajaya.



Misya : Dulu tak suka makan biskut.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts