expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, April 12, 2017

NOA eksklusif untuk peminat jam tangan!

Salam. Anda peminat jam tangan? Why not anda dapatkan satu lagi koleksi jam tangan special edition berjenama NOA atau nama penuhnya "None Of the Above". Dengar nama pun dah rasa menarik.


Apa yang specialnya tentang jam tangan eksklusif NOA ni? Jom tengok iklan preview tentang NOA ni..

  1. Jam NOA diperbuat daripada enjin buatan Swiss 
  2. Design khas daripada Italy
  3. NOA wujud semenjak tahun 1967 dan popular di Eropah
  4. Design Number di dalam jam NOA berbentuk 3D dan dipatenkan. Hanya NOA sahaja yang mempunyai design sedemikian (Paternted)
  5. Terdapat 5 biji diamond untuk lelaki dan 4 biji diamond untuk wanita dan berlian-berlian ini dipotong sempurna (fine cut)
  6. Jam ini juga mempunyai 23 permata RUBY di dalam enjinnya bagi menjamin ketepatan waktu
  7. Permukaan jam adalah dari Sapphire Glass Grade yang bermutu tinggi dan tidak mudah bercalar
  8. Jam ini berfungsi secara mekanikal movement sepenuhnya tanpa menggunakan bateri
  9. Ditempah khas sempena ulangtahun syarikat Elken ke-20 tahun dan limited edition!
  10. Harga NOA di pasaran biasa boleh didapati melalui website NOA dengan harga RM7000 tanpa diamond tetapi di Elken, anda boleh memiliki NOA dengan harga diskaun hampir RM40%  iaitu RM4300.00 sahaja (termasuk kos penghantaran) siap disertakan dengan diamond!
  11. Merupakan jam tangan handmade so buatannya sangat teliti dan hasil kerja yang halus.
  12. Mempunyai NQA iaitu No Question Ask di mana sekiranya berlaku kerosakan, pelanggan boleh terus hantar kepada pihak NOA. The best part samada anda NOA refund semula wang anda atau digantikan jam tangan NOA yang baru!

Menarik kan? Untuk pengumpul jam tangan eksklusif dan mewah, anda wajib dapatkan at least seutas koleksi daripada NOA ni. Even artis dan selebriti pun tak ketinggalan mendapatkan koleksi jam tangan NOA ni. Antaranya pelakon Wan Sharmilla yang juga pengguna tegar pakaian dalam (lingerie) keluaran Elken iaitu Charms. Body dah lawa, why not hadiahkan pula jam tangan eksklusif untuk diri sendiri pula? 
Mungkin ada yang beranggapan jam tangan sebegini agak mahal dan tidak berbaloi dimiliki. But ada certain people memang suka mengumpul jam tangan eksklusif camni untuk kepuasan diri. At least bila ada jam tangan di pergelangan tangan, mahal pula tu, sekurang-kurangnya mengingatkan kita tentang kepentingan masa. Jam mahal-mahal tapi tak tepati waktu pun tak bagus juga kan? Hehe..


Mana nak dapatkan ni? Boleh hubungi saya di 016-9561764. Limited edition tau! Siapa cepat dia dapat! Yang menariknya lagi, boleh bayar secara ansuran melalui credit card! Wow! Rugi tak grab! Plus setiap pembelian NOA, anda akan dapat free registration sebagai member iElken! Apa tunggu lagi, dapatkan sekarang sebelum kehabisan stock.


Misya : Kualiti setanding masa.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...