Rezeki petang hari dengan keria bukan viral..

Salam. Petang-petang hari pulang je rumah lepas balik kerja mesti nak cari kudap-kudapan. Nak masak, takde idea nak masak apa. Tengah belek-belek wasap suddenly my neighbour, Fathiah wasap tanya saya ada di rumah ke tak? Erm pertanyaan yang buat hati saya berbunga-bunga. Hehe. Almaklum saya dan Fathiah memang kami sering bertukar-tukar makanan. So rezeki hari ni, sebungkus kuih keria yang sangat sedap tiba di pintu rumah. Hehe. Tq jiran! 

Nampak sangat menyelerakan! Huhu serius memang sedap. But keria ni bukan keria antarabangsa dari Melaka yang tengah viral tu. Homemade by her mom's friend katanya. Wow serius terornya leh wat keria sebijik rasanya sama macam yang viral tu!


Memang rezeki betul dapat 10 ketul untuk saya dan husband makan. Memang puas! Hehe..

Alhamdulillah.. Tq again to Fathiah! Nanti kita exchange makanan lagi. Hehe..

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts