expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, April 19, 2017

Rezeki petang hari dengan keria bukan viral..

Salam. Petang-petang hari pulang je rumah lepas balik kerja mesti nak cari kudap-kudapan. Nak masak, takde idea nak masak apa. Tengah belek-belek wasap suddenly my neighbour, Fathiah wasap tanya saya ada di rumah ke tak? Erm pertanyaan yang buat hati saya berbunga-bunga. Hehe. Almaklum saya dan Fathiah memang kami sering bertukar-tukar makanan. So rezeki hari ni, sebungkus kuih keria yang sangat sedap tiba di pintu rumah. Hehe. Tq jiran! 

Nampak sangat menyelerakan! Huhu serius memang sedap. But keria ni bukan keria antarabangsa dari Melaka yang tengah viral tu. Homemade by her mom's friend katanya. Wow serius terornya leh wat keria sebijik rasanya sama macam yang viral tu!


Memang rezeki betul dapat 10 ketul untuk saya dan husband makan. Memang puas! Hehe..

Alhamdulillah.. Tq again to Fathiah! Nanti kita exchange makanan lagi. Hehe..

10 comments :

Shahida Dzulkafli said... Reply To This Comment

Kalau tak viral tapi sedap memang puas hati..
Kat tempat Sha pun ada jual..

PeRdU cINta said... Reply To This Comment

Wah keria gula melaka ya...hihi...sedap makan hangat2..dengan teh o..tak pun milo...

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said... Reply To This Comment

Yummyy..yummyy ..tak sempat nak merasa lgi

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Shahida Dzulkafli Hehe betul2

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@PeRdU cINta Plus hari hujan redup gitu.. memang marvelous! hehe

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@✿Cik Cappuccino Latte ✿ hehe memang yummy.. Nanti try rasa tau.:)

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

Food is love hehe

Delimasari said... Reply To This Comment

x payah beratur panjang lagi

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Nurfaezah Abdullah yeahhh lets eat! hehe

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Delimasari hehehe betul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...