Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist

Klik banner untuk join
Orait short review saya tentang blog Seorang Syed, firstly tengok header pun dah wat orang tertarik nak singgah. Saya suka headernya. Kreatif! Dari segi pengisian, dah nama pun blogger lelaki so designnya lebih simple dan kemas. Bukan selalu keturunan Syed-Syed ni nak berblogger. hehe. Kipidap!=)

Comments

  1. Thanks for joining! Alamak terharunya rasa bila sifu blogger ni sudi join segmen saya :')

    ReplyDelete
  2. @Seorang Syed Aduhai saya masih belum layak digelar sifu lagi. huhu..

    ReplyDelete
  3. selamat malam .

    singgah dari segmen yang sama . selamat berjaya .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini (bukan singgahsana) :D

    ReplyDelete
  5. DONE follow...followback
    Keep in Touch

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts