expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, April 19, 2017

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist

Klik banner untuk join
Orait short review saya tentang blog Seorang Syed, firstly tengok header pun dah wat orang tertarik nak singgah. Saya suka headernya. Kreatif! Dari segi pengisian, dah nama pun blogger lelaki so designnya lebih simple dan kemas. Bukan selalu keturunan Syed-Syed ni nak berblogger. hehe. Kipidap!=)

6 comments :

Seorang Syed said... Reply To This Comment

Thanks for joining! Alamak terharunya rasa bila sifu blogger ni sudi join segmen saya :')

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Seorang Syed Aduhai saya masih belum layak digelar sifu lagi. huhu..

Zafirah Nazri said... Reply To This Comment

selamat malam .

singgah dari segmen yang sama . selamat berjaya .

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

Farhanah Afiqah said... Reply To This Comment

Singgah sini (bukan singgahsana) :D

The Fool said... Reply To This Comment

DONE follow...followback
Keep in Touch

Mardhiyyah Rosli said... Reply To This Comment

assalamualaikum,

blogwalking dari segmen yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...