expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, April 20, 2017

Sesekali berpotluck di office..

Salam. Office saya ni rajin wat makan-makan bertemakan potluck. Kebetulan ramai staf bertukar keluar, so kami pun plan la wat sesi potluck sebagai farewell party. Ofis uols pun sama ke? Bestkan dapat kumpul ramai-ramai bersantai jap dari urusan kerja, then dapat makan macam-macam makanan hasil pelbagai air tangan. Paling best bila bos-bos pun sporting turut join sekali.

Special sikit kali ni kami order makanan berat dari katering. Hasil tabung collection kami.

Ada juga yang menyumbang potluck.

Ahha kat ofis saya ni ramai berbakat sebagai bakers. Antaranya Pn. Tosiah yang sangat pandai wat kek camni. Besar keknya memang puas lah semua orang dapat rasa.

Kemeriahan our potluck session!

Sesekali berpotluck, dapat eratkan silaturrahim. Plus time nila kadang nak berkenalan dengan staf-staf baru yang tak sempat nak berkenalan sebelum ni.

Happynya memasing dapat makan. hehe

Thank you also to Pn. Tos for sponsoring this cake. Sedap! 


Misya : Bosan asyik mengadap kerja.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...