expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 18, 2017

Casting Model Majalah Hijabista 20.0

Salam. Dah lama tak share saya pergi casting untuk modelling job rite? Erm kalau nak tahu casting adalah salah 1 cara untuk kita apply modelling job. Ala-ala interview mintak kerja gitu. Baru-baru ni saya berpeluang ke casting majalah Hijabista di PWTC sempena Pameran Buku Antarabangsa. Simple je castingnya. Datang, snap gambar depan bunting Hijabista then rakam video. Okla walaupun belum tentu di offer job but at least ada experience pergi casting untuk magazine.





Saya makeup sendiri tau. Hehe dah pandai makeup sendiri ni best pula nak try memacam jenis makeup. Ok moga boleh join another casting kalau ada.:)


Misya : Ujikabat atau ujibakat?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...