expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 9, 2017

Drama terbaru lakonan saya?

Salam. Ahha sejak drama-drama Melayu kat TV banyak menggunakan novel sebagai tajuk dan intipati drama, muncul plak aplikasi-aplikasi di facebook untuk user try. Saya pun gatai jugak nak try! Hakhak... Confirm dah tahap bosan ler ni. Antara apps saya try adalah meneka tajuk drama Melayu yang akan dilakonkan oleh kita dan digandngkan dengan hero (pelakon) Melayu hot-hot. Bila tengok hasilnya, hahaha lawak sungguh! Saya try wat 2 kali je. hehehe.. Maka terhasillah drama Cinta Teruna Belacan bergandingan dengan Remy Ishak dan Love You Mr. Emotional bergandingan dengan Hafidz Roshdi. Adoyai kalau betul-betul saya berlakon drama, entah ada orang nak tonton ke tidak. Mahu menangis Remy Ishak & Hafidz Roshdi kena berlakon dengan saya! Hahaha.. Dan confirm kena kecam teruk dek netizen. Hikhik....



Misya : Tak minat berlakon.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...