expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, May 8, 2017

Farewell Potluck.. Seram dengar komen ex-staff!

Salam. Pagi tadi duk story dalam entry saya dapat gift dari staf saya Adawiah yang dah tamat kontrak. Entry ni pula Cawangan kami with big boss meraikan jamuan perpisahan semua Pegawai Sambilan Harian PSH yang tamat kontrak. memang cawangan kami ni kaki makan. Plus dapat bos yang sporting, lagilah happening dalam bab-bab makan ni. huhu.. 

Kek Farewell for PSH.. Yela dorang banyak membantu sepanjang bertugas di sini so sesekali raikan dorang pula.

Hasil sumbangan para pegawai dan kakitangan di bawah cawangan kami maka terhasil barisan makanan yang menyelerakan. huhu

Inila Adawiah. Now dia masih bertugas di sini tetapi ditukarkan ke Cawangan lain. 

Kita wefie ckit suasana meriah Cawangan kami.

Sesi ucapan oleh setiap PSH. Big boss tanya ok tak kerja kat sini, macam mana dengan pegawai atasan, garang tak? Alamak seram plak nak dengar komen dorang. But Alhamdulillah my PSH beri komen positif about me. Ni sayang lebey ni! Ahaks..

Yeayy sesi potong kek!! Bukan PSH je diraikan malah yang sambut birthday bulan yang sama juga diraikan.

Hope ukhuwah di antara kami terus kekal terjalin dan sentiasa harmoni antara 1 sama lain.



Misya : Cuba jadi leader yang baik.



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...