expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 5, 2017

Milo kiub sedap tapi mahal..

Salam. Milo kiub, pernah dengar? Or pernah makan? Now tengah viral kat fb dan sebagainya. Wat saya pun teruja nak try. Saya jarang beli Milo. Kat rumah pun ada yang 3 in 1 je. Kebetulan ada jiran open order dalam group whatsapp. Apa lagi, orderlah. But harganya bukan main. Mahal kalau dibandingkan dengan size dan bilangan kiub kita dapat. But benda ni diimport dari luar negara sebab kat Malaysia takde jual. Dats why harga dia agak mahal. Takpelah nak rasa punya pasal belilah yang 25 biji RM20.00.

Inilah rupanya Milo kiub tu. Comel je bentuk dia. Wat rasa geram nak makan.

But hati-hati masa buka pembalut dia. Takut berterabur rugi tak dapat makan. 

Basically ia adalah serbuk Milo yang dipadatkan menjadi bentuk kiub. So nak makan kena slow-slow sebab takut pecah. Dahlah mahal, rugi.. hehe..

Honestly rasa dia sama je macam Milo serbuk tu. Better beli setin Milo hah makanlah puas-puas. Cedok je dengan sudu terus masuk mulut. Lagi berbaloi walaupun setin maybe berpuluh juga harganya. Nak kata saya tak suka Milo kiub ni, takdela. Sedap memang sedap. Tapi nak beli lagi fikir banyak kali. hehe..


Misya : Manis tak elok amalkan.


5 comments :

Aiman said... Reply To This Comment

oh milo yang dimampatkan ke? ingat lain sbb harga mcm mahal sket

Tiara Sapphire said... Reply To This Comment

nasib baik bukan hantu milo sgt skrang ni..hihi

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Aiman hehe sama je rasanya..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Tiara Sapphire Bahaya tu kalau jadi hantu Milo. hehe

Lokman Hakim said... Reply To This Comment

bilalah boleh rasa milo kiub nih...nmpak sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...