expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, May 20, 2017

Nasi Kukus Ayam Berempah @Putrajaya

Salam. Buat penggemar nasi kukus area Putrajaya, boleh try salah 1 restoran yang menjual nasi kukus ayam berempah di Presint Diplomatik. Dah dua kali saya makan memang sedap especially ayam berempah plus sambal yang marvelous. 


Ahha Restoran Nasi Ulam Ieda namanya. Actually bukan nasi kukus ayam berempah je ada. But makanan dari negeri Kelantan lain ada dijual. Plus masakan panas goreng-goreng pun ada tau. 


Restoran ni dekat ngan klinik Mediveron dan 7 Eleven. Kot kot la ada yang ngidam nak makan nasi kukus ayam berempah sekitar Putrajaya ni bolehlah singgah sini.


Lalu je depan kedai ni bau ayam goreng berempahnya memang menusuk kalbu. Huhu. Tak tahan.. Ok selamat menjamu selera.. 



Misya : Rindu nak makan gulai time kenduri kahwin di Kelantan.



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...