expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 5, 2017

Photoshoot with Saree (Bollywood Theme)

Salam. Lama tak update portfolio in modelling. Actually banyak photoshoot dan runway show saya involve but tak sempat nak update. Busy sesangat. Ahaks.. Okla kali ni nak update shoot bertemakan Bollywood. Antara tema yang saya suka sebab belum pernah lagi shoot Bollywood. Bertempat di Taman Saujan Hijau Putrajaya, saya menggayakan sari warna purple dan disolekkan oleh makeup artist Cik Mia. Disebabkan warna sari saya pakai agak meriah so makeup nya dibuat light-light natural gitu. Plus dapat bergandingan dengan beberapa model lain. Jom tengok hasil shoot kami..:)

With partner wanita..

Oopss! Ni bukan hero hindustan. hehe. Bagus adik ni walaupun still baru but sangat profesional. 

Ok layan foto-foto seterusnya..
















Orait dats all. Okla dapat merasa pakai sari walaupun actually tak berapa complete sari ni. TQ Cik Mia sudi invite dalam photoshoot ni. :)


Misya : Takde adegan guling-guling ya.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...