Menang segmen bloglist 3 bulan by Auni Liyana

Salam. Jarang benor dapat menang segmen. Huhu ternyata saya ni bukan orang bertuah. Hehe. But terpilih as one of the blog yang di bloglisted kan oleh blogger Auni Liyana pun dah cukup happy. Tq dear pilih saya sebagai pemenang ur segment melalui undian encik random. hehe.. So blog saya akan terpampang di bloglist Auni Liyana untuk tempoh 3 bulan. Thanks again!=)

Dah check blog Auni tengok my blog dah pun masuk bloglist beliau.. Jemputlah singgah my blog ya!=)



Misya : Whitelist not blacklist.

Comments

  1. Tq for the entry. Review blog akan dibuat dlm masa terdekat ya. Skrg bz skit hehe :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts