expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 11, 2017

Nestum Cereal Kini Ready-To-Drink

Salam. Siapa peminat Nestum? Oopss bukan nestum yang baby makan tu!  Haha.. Tapi minuman cereal Nestum. Besenya kalau nak minum Nestum kena bancuh kan? Now Nestum takyah bancuh-bancuh dah. Boleh beli direct kat kedai!  


Maybe ada yang dah pernah beli. Tapi rasanya Nestum ready-to-drink ni baru saja dikeluarkan. Saya actually one of peminat Nestum. So bila nampak iklannya keluar kat facebook terus teringin nak beli. Kelmarin singgah petrol pam isi minyak ternampak Nestum ni terus beli. Taste dia? Not bad la. Sedap juga. Lemak berkrim sebab dia ada susu. Tak berapa manis sangat. Nice gitu.. Kandungan Nestum pula lebih halus. But honestly saya prefer Nestum yang bancuh sendiri. Guna susu pekat manis. Hehe. Sape-sape nak try bolehla pi cari..


Misya : Takut kencing manis.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...