Chicken Cheesy Bite bikin cheeselover tangkap leleh..

Salam. Dah try pizza terbaru from Pizza Hut? Takdelah baru sangat. Dah launch dari bulan lepas lagi. Saya je baru nak try sebab masa gi awal-awal hari tu boleh pula habis! Bukan 1 outlet, tapi beberapa outlet saya gi pun sama. Agak kecewa juga. Tapi last 2 weeks dapat juga merasa pizza Chicken Cheesy Bite ni di Pizza Hut Quill Mall, KL. Kebetulan ada urusan kerja kat KL beberapa hari, ajaklah husband gi makan pizza ni.



So ok tak rasanya? Siapa peminat cheese confirm tangkap leleh punya! Macam saya. Hehe. Topping dia biasa-biasa je rasanya. Tapi cheese nya sangat banyak wat kita lupa tentang topping. Hehe. Specialnya lagi pizza ni disertakan dengan sos cheese untuk dicicah. Tapi rasa sos ni macam cheesy wedges kfc punya. Haha. Uols bolehlah try selagi masih ada promo. Size regular ni kenyanglah makan untuk 2 orang. Tu pun saya siap bawak balik 2 slices sebab perut dah tak muat. Ngehehe..




Misya : Suka keju tapi tak suka susu.



Comments

  1. Liez penggemar cheese mmg layan makanan extra cheese ni...- salam dari www.mrsliez.com

    ReplyDelete
  2. yeayyyy nak try la. baru td tgk iklan kt tv. hehe

    jmput ke sini tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap pizza tu

    Singgahlah sini,
    http://tarotthefool.blogspot.com/2018/01/memohon-sumbangan-untuk-program_21.html

    ReplyDelete
  4. Tarot pon peminat tegar cheese, kalau boleh semua makanan mesti berunsurkan cheese

    Support event Tarot - fundraising. Tarot sangat menghargai bantuan anda
    http://tarotthefool.blogspot.my/2018/01/memohon-sumbangan-untuk-program_21.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts