expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 18, 2017

Chicken Cheesy Bite bikin cheeselover tangkap leleh..

Salam. Dah try pizza terbaru from Pizza Hut? Takdelah baru sangat. Dah launch dari bulan lepas lagi. Saya je baru nak try sebab masa gi awal-awal hari tu boleh pula habis! Bukan 1 outlet, tapi beberapa outlet saya gi pun sama. Agak kecewa juga. Tapi last 2 weeks dapat juga merasa pizza Chicken Cheesy Bite ni di Pizza Hut Quill Mall, KL. Kebetulan ada urusan kerja kat KL beberapa hari, ajaklah husband gi makan pizza ni.



So ok tak rasanya? Siapa peminat cheese confirm tangkap leleh punya! Macam saya. Hehe. Topping dia biasa-biasa je rasanya. Tapi cheese nya sangat banyak wat kita lupa tentang topping. Hehe. Specialnya lagi pizza ni disertakan dengan sos cheese untuk dicicah. Tapi rasa sos ni macam cheesy wedges kfc punya. Haha. Uols bolehlah try selagi masih ada promo. Size regular ni kenyanglah makan untuk 2 orang. Tu pun saya siap bawak balik 2 slices sebab perut dah tak muat. Ngehehe..




Misya : Suka keju tapi tak suka susu.



2 comments :

Mrs Liez said... Reply To This Comment

Liez penggemar cheese mmg layan makanan extra cheese ni...- salam dari www.mrsliez.com

Raydah said... Reply To This Comment

yeayyyy nak try la. baru td tgk iklan kt tv. hehe

jmput ke sini tau

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...