expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 12, 2017

Tips Bersihkan Rumah

Salam semua. One of my hobby is actually mengemas rumah. But not all the time ada kerajinan nak kemas rumah. hehe. Cuma bila mood mengemas tu datang, segenap inci dan ruang rumah serta perabot akan saya kemas. Rumah kemas dan bersih buat jiwa tenang je setiap kali nak keluar dan pulang ke rumah. Feeling duk rumah kemas dan bersih ni akan terasa lagi keberkatannya sebab selesa untuk kita tinggal dan beribadat. So saya share la beberapa tips atau petua mengemas dan membersihkan rumah dari facebook Anak N Ibu Shop Zona ni untuk dijadikan panduan. 









Misya : Jangan sampai rumah jadi macam tempat kucing beranak.

1 comment :

Delimasari said... Reply To This Comment

tq yr info --- amat berguna ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...