expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 8, 2018

Menang keychain Brunei dari segmen Mialiana!

Salam semua. Patut lama dah saya update this entry. Hari ni curi masa sat update. Alhamdulillah i'm lucky person to win this cute keychain from Brunei! Thanks to Mialiana who organized the giveaway segment HERE. Rezeki baby sebab dapat masa dalam pantang awal tahun hari tu. :)



Dah lama tak menang pape GA or contest. Sekali bila Mia annonce senarai pemenang, tak sangka nombor (No. 3) saya naik! Hehe.. Almaklum, saya ni memang jarang bertuah. Sesekali menang tu  dats why rasa teruja sesangat. Tq again to organizer yang anjurkan GA ni. Hopefully one day saya pula sampai ke Brunei.




Misya : Banyak stok souvenir tak tahu nak bagi siapa.

1 comment :

Mia Liana said... Reply To This Comment

thanks misha... dah rezeki misha aritu..... no 3 betul-betul no bertuah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...