expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 4, 2018

Fashion Show by Abbasiah Collection

Salam. Erm dah lama ya sis tak update tentang dunia modelling sis. Almaklum since ada baby memang saya dah tak aktif in modelling. Actually since pregnant lagi dah stop sebab memang fokus kat pregnancy. Yela excited nak dapat baby after almost 5 years waiting. If nak tahu, ini adalah fashion show last before saya dapat tahu yang saya pregnant. Masa ni kandungan dah 4 weeks! huhu.. Gigih ya pakai heels then catwalk dengan penuh gaya walaupun one my friend perasan perut saya macam 'buncit' sikit. Memula tak percaya, tapi bila belek gambar, aah betul lah! huhu. But seriously saya memang tak tahus aya pregnant masa ni. Dan sebenarnya ada 2 job fashion show saya wat at the same day! Oh my... huhu..

Orite this one fashion show anjuran Abbasiah Collection at Shah Alam. Menggayakan koleksi sempena nak sambut lebaran. Sebab dah nak Ramadhan time ni.

Saya menggayakan kurung moden warna mustard beserta shawl from Abbasiah Collection.

Designed by Wawa Halim, memang koleksi sis Wawa ni wajib ada ropol atau kepok-kepok bagi efek diva-diva gitu.. huhu



Ahha see nampak tak perut sis yang comel tu..? huhu tapi time ni memang saya tak perasan pun. Yang penting confident ok! haha

Ahha mak buyong catwalk hokay! haha


Muka tetap maintain serius giteww



Nilah designer baju saya, Sis Wawa.. Baju-baju dia semua lawa-lawa ok. Mesti ada kepuk-kepuk. Tq kak Wawa sudi bagi peluang gayakan your collection.


Acara finale..

Saya makeup sendiri tau untuk event ni. Ok tak? Yang specialnya model-model yang menggayakan busana sis Wawa semua pakai net kat muka gini. Memang exclusivela koleksi beliau..




With Kak Hanna.. Uish ini top model Muslimah ni. My idola. huhu.

With other models yang gojes

Kami berempat menggayakan koleksi sis Wawa..


Owner Abbasiah Collection sedang ditemuramah oleh media yang hadir.

Orite Alhamdulillah ini rezeki saya hasil job fashion show ni. TQ Abbasiah Collection sudi bagi peluang. Maaf sangat if ada kekurangan. Hope tak serik invite saya kalau ada job lagi akan datang. huhu

If sape-sape nak dapatkan koleksi Abbasiah bolehlah ke Seksyen 7, Shah Alam. Butiknya mesra kanak-kanak tau- means ada playground untuk anak-anak sementara uols shopping baju kat sini. :)


Misya : After 9 months slim semula.






4 comments :

ejulz said... Reply To This Comment

cantik design :)

Misy Nelly said... Reply To This Comment

masa posing tu tak nampak sangat perut tu, masa catwalk tu memang perasan buncit sikit hehehe..apa apa pun tahniah ya

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@ejulz credit to Wawa Halim :)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Misy Nelly Tula masa posing untuk shoot ok lagi. Masa catwalk tu alamak tersembul sikit perutnya. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...