expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 19, 2018

Catwalk Jemputan Pencarian Model Deena Secret

Salam. Last year saya pernah update entry teaser tentang catwalk show saya during event pencarian model produk Deena Secret. Klik SINI. So this year nak update hasil persembahan catwalk during that event. Haha punya la lama nak update ya? Sorry lah dah jadi mommy orang ni memang update entry tu agak slow motion sikit. But tak kisahlah kan janji blog masih aktif. Ngehehe. Oklah tu kan? 






Credit to the photog yang snap gambar-gambar ni. Walaupun sekadar model jemputan, tetap perlu berjalan dengan penuh gaya dan confident. Saya suka dapat join catwalk sebab boleh memperbaiki confidence level dalam diri. 

Last but not least semua peserta kena pose atas pentas sambil pengacara majlis bertanyakan soalan tentang pengalaman sepanjang bertanding dalam pencarian model ni.

Luckily saya tak kena soal. Wakaka.. Yela sebab datang pun atas kapasiti jemputan, jadi tak prepare sangat lah if ditanya macam-macam soalan. :p


Pape pun sis cuba kekal maintain posing ayu ala-ala wanita Melayu terakhir ya sebelum turun dari stage. hehe..


Oh ya, the best part salah sorang juri dalam pertandingan ni adalah pelakon Norish Karman. Lawa sangat beliau ni. Bersih je kulit beliau walaupun pakaian dia sempoi je on that day.

Norish Karman ni agak tegas orangnya. I mean kalau uols join competition like this, and bila beliau jadi juri, prepare la sebaik yang mungkin. Yela, beliau bukan calang-calang orang dalam bidang ni. Mula-mula beliau komen kat peserta memang agak pedas sebab maybe peserta kelihatan seperti tidak bersedia which tak nampak macam nak jadi duta produk. But next session beliau slow down ckit bila peserta mula tunjukkan potensi diri yang sebenar. For me komen-komen beliau sangat bagus sebab nak jadi duta produk ni mestilah kena ada kualiti bukan sekadar cantik di luar but also dalaman. 

Barisan juri with founder Deena Secret

Inilah kak Deena founder Deena Secret. Founder pun memang cantik sesuailah keluarkan produk kecantikan. Moga kak Deena terus sukses ya! If perlukan model untuk pape, bolehlah roger saya lagi. Ngehehe...



Misya : Recharge confidence level.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...