expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 3, 2018

Seronok BabyE dapat banyak toys...

Salam. Lama tak story about my baby Erina a.k.a babyE. Syukur Alhamdulillah rezeki babyE sejak lahir orang bagi hadiah tak putus-putus sampai sekarang. Paling dia excited bila dapat hadiah toys from my cousin dok jauh di Penang. Kebetulan depa balik KL, dapat jumpa babyE and gave all this cute toys. Seronok babyE dapat mainan banyak.  

 Warna mainan tu warna-warni, mommy nya pun sonok la nak snap gamba sebab nampak ceria gitu.. hehe



Macam biasalah baby apa-apa benda dipegang mesti nak masuk mulut. huhu


Bukan main excited muka bila tengok mainan colourful depan mata. Entah apa la yang dia fikirkan ya?


 Time ni babyE baru berusia 4 bulan tak silap. Baru nak start belajar meniarap. 


Thanks to Adzan, Amyra & Ratna for this present. Sampai sekarang babyE suka main. Lagipun mainan ni selamat takde part yang mudah tercabut atau tajam yang boleh membahayakan bayi. Mainlah puas-puas ya nak.. :)



Misya : Seronok tengok anak membesar.

1 comment :

Sheila Adziz said... Reply To This Comment

alaaa seronoknya babyE dh mula kumpul toy.... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...