McFlurry Party memang meriah kesedapannya!

Salam. Buat penggemar aiskrim McDonald, uols patut try latest flavour yang tengah promo sekarang. Kalau perasan flavour terbaru adalah Salted Caramel. Saya kalau bab-bab karamel ni memang favourite! Tapi last-last bila sampai kat kaunter McD, ternampak pulak set aiskrim Salted Caramel ni dalam bentuk McFlurry but ditambah dengan coklat, kekacang dan flakes. Tengok je kat board kaunter terus terliur nak rasa. Apa lagi, try la 1 kot meriah ke tak meriah seperti namanya McFlurry Party. 

Haruslah selfie dulu. Ahakss.. Mana tahu habis promo nanti dah tak keluar lagi set ni.

Ahha meriah tak?? Serius mmang meriah plus sedap sangat-sangat! Ada rasa manis, masin lemak-lemak gitu..

Boleh makan ramai-ramai sebab saiznya lebih besar daripada McFlurry biasa. 

So sape-sape nak try bolehlah ke McD berhampiran. Orang kata makan aiskrim ni boleh menenangkan jiwa. Hehe...



Misya : Aiskrim McD flavour apa pun tak pernah mengecewakan,

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts