expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, November 27, 2018

Pregnant pun masih boleh berzumba??

Salam. Siapa yang sukakan gaya hidup aktif, Zumba is the one activity menarik yang uols boleh join. Termasuklah saya. Oopsss! Not me who is pregnant ya! hehe.. After beranakkan babyE, baru lah nak start balik berzumba. Lama tak wat memang sis pancit lah juga. Hampir pitam kot! Haha.. But sangat teruja nak zumba kali ni bcos our Zumba Instructor (ZIN) iaitu Yana tengah pregnant 3 bulan lebih! Aiyooo... Dalam pada tengah pregnant tu still ligat berzumba. Kita yang follow ni pula seram tengok ZIN Yana! haha.. Cuma kali ni beliau kurangkan sikitlah part melompat-lompat tu. But still step lain dia leh wat macam orang tak pregnant. Kagumlah tengok betapa fit nya ZIN Yana ni. Jeles pun ada sebab walaupun pregnant tak bagi alasan untuk bergerak aktif. Confirm senang bersalin nanti. Hehe..

Which one is Yana? Yang tudung black tu.. Lagi 2 orang tu my officemate. Every Friday during lunch hour akan ada Zumba kat Perbadanan Putrajaya. Organized by Slimshaperz Putrajaya. RM5.00 je fees tiap kali join.

Actually ada ramai lagi ZIN yang this club akan invite. Cuma kali ni weols excited lebih ckit la sebab ada ZIN Yana ni. 

Habis zumba terus weols cop tempat nak bergambar ramai-ramai. Ahakss.. Walaupun penat but we are happy. Dapat release tension kerja di office.

This is us! But this week tak ramai sangat bcos dah start school holiday. But we are still enjoy this! If sape-sape nak join after this don't worry sebab kelas ni tertutup. For women only. No mens are allowed! hehe



Sangat appreciate aktiviti Zumba ni. Daripada dok menternak lemak waktu lunch hari Jumaat yang panjang tu, better keluarkan peluh kat sini. Ada lah juga aktiviti fizikal yang menyihatkan. InsyaAllah akan istiqamah join this Zumba. Warga Putrajaya, Kajang & Bangi yang nak tahu update aktiviti Zumba this club boleh join group facebook Slimshaperz Putrajaya. 


Misya : Step menariku sudah ke laut.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...