expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 30, 2018

Sarang Steamboat & Grill, Wangsa Walk

Salam. For those yang suka makan steamboat tu try lah Sarang Steamboat and Grill kat area Wangsa Walk, KL. Kebetulan saya ada kursus kat KL, stay hotel di sana so memalam merayaulah cari dinner. Teringin pulak nak makan steamboat yang ada grill sekali sebab dah bosan makan nasi. Pusing-pusing around Wangsa Walk terjumpa satu restoran steamboat baru je beroperasi. 


Kami sampai je kebetulan takde customer. Heaven la kiranya! hehe.. Rate seorang RM39.00 if tak silap. Makanlah sampai lebam. huhu


Ada beraneka jenis pilihan makanan laut, ayam dan daging perap.



Our favourite part yang grill tu. Letak butter banyak-banyak then bakar daging or ayam perap. 

Bau daging marinated dibakar dengan butter, perghh marvelous!!!


So boleh view deco and konsep kedai ni. Simple je but nice la.

Ada bermacam jenis mee



Dah memang family mertua duk KL so berlima la kami menikmati steamboat with adik ipar and mom in law and babyE. hehe.. Yang snap gambar ni my husband.

If nak datang tak susah pun nak cari tempat ni. Kat kedai-kedai luar Wangsa Walk. Beroperasi sampai tengah malam if tak silap. Sorry gambar agak romantik gitu. haha..

1st time datang memang puas hati sebab sedap. Recommended la tempat makan ni buat sesiapa yang tercari-cari restoran steamboat dan grill Halal tengah Kuala Lumpur yang diusahakan oleh orang Muslim. 


Misya : Halalan Thoyibban

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...