expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 30, 2018

SkyYogurt | Sedap seperti baru turun dari sky...!

Salam. To be honest saya bukan peminat yogurt sangat sebab rasanya masam. But interpretasi saya tergugat when try this homemade yogurt by SkyYogurt. How? My officemate open order dalam group whatsapp about this yogurt. Saja la beli 3 jenis flavour. Sampai je atas meja, teruslah buka 1 nak rasa. Risau takut masam. hehe..

Finally lepas rasa semangkuk terus jadi like dengan yogurt! hehe. But this brand only la. Brand lain tak pasti boleh suka ke tak. Serius sangat sedap! Nyesal order sikit je hari tu. So delicious seperti baru turun dari sky ibarat namanya.. Gitewwww....;) But memang tak tipu, sedap yogurt ni. Kipidap to seller!

Ada macam-macam flavour. Also ada dalam 2 sizes. Kecil RM2.00. Besar RM5.00. Murah kan? Contact je no. fon tertera kat label tu if berminat nak order. If tak silap, seller beroperasi di Negeri Sembilan. But kalau jauh-jauh tu kena deal order banyak-banyak la kot sebab produk sejuk.

Yang bestnya ada potongan buah kecil-kecil dalam yogurt ni. Tak kira flavour apa mesti ada buah. Rasanya tak masam sangat tu yang wat saya suka. Hope dikekalkan kesedapan dan kesegaran yogurt produk yogurt ni.

Order seterusnya saya beli banyak sikit and rasa semua flavour. But tak sempat snap gamba dah habis! haha.. Flavour yang paling saya suka adalah mango dan jagung. Uols nak tahu lebih details bolehlah like and follow FB & Insta skyyogurt. 



Misya : Healthy desert.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...