expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 26, 2018

7 hari lagi Segmen Bloglisted 2019 by Misya akan tamat!!!

Salam. Guys! Tinggal tak sampai 7 hari lagi Segmen Bloglisted 2019 by Misya ni berlangsung. Yang still interested nak masuk my bloglist selama setahun mulai 1 Januari 2019 ni, cepat-cepatlah klik banner bawah ni untuk join. So far tak sampai 20 orang pun yang anta penyertaan. Wakaka nampak sangat saya blogger tak glamour. Hehe.. Tapi yang dah anta penyertaan tq so much. Really appreciate it sebab sudi luangkan masa join. Simple je syaratnya. If lepas tamat tarikh penyertaan segmen but still tak ramai join, berkemungkinan saya akan review setiap blog peserta. Tengok pada keadaan dan masa yang ada. So, sesape belum join cepatlah join! hehe.. 

Yang menyambut hari Krismas, Merry Christmast and Happy New Year. Selamat bercuti juga buat yang ambil cuti di hujung-hujung tahun 2018 ni. Wish uol di tahun baru 2019 ni semuanya baru. I mean azam dan semangat yang baru dalam menjalani kehidupan. Happy holiday!


Misya : Plan nak anak lagi di tahun baru? Oops!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...