expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 18, 2018

Model tudung bawal silk by Farlynn Hijab

Salam. Sejak 2 menjak tudung bawal silk tengah musim. So dapatlah invitation from Farlynn Hijab untuk gayakan produk tudung bawal silk. Cantik-cantik pula tudung bawal silk keluaran Farlynn Hijab ni. Cuma tak tahu masih ada stock ke tak sebab setiap kali keluar je kat insta or facebook, mesti laris laku keras produk Farlynn Hijab ni! Entry ni bukan saya nak jual tudung tau. Hehe.. Sekadar throwback saya photoshoot model untuk tudung bawal silk by Farlynn Hijab ni. Kalau ada yang berkenan please visit ig : farlynnhijab_official selagi masih ada stock.







Cantik-cantik kan corak bawal silk ni? Then tak terlalu singkat sebab masih boleh digayakan menutup dada. Sopan but still nampak elegan. Yang penting tips gayakan tudung ni mesti dengan baju/dress warna plain. Jangan baju pun warna-warni nanti macam kereta berhias pula. Hehe.. Plus nanti tudung tak menyerlah. Sayang corak dah lawa tapi baju pula tak matching dengan tudung. :)


Misya : Pernah cuba elak pakai bawal sebab muka nampak bulat.

2 comments :

Misy Nelly said... Reply To This Comment

tudung macam nie senang nak gosok tak

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Misy Nelly Senang rasanya sebab kain dia tak nipis tak tebal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...