Segmen Bloglisted 2019 by Misya

Salam semua. Dah lama tak wat segmen. Kebetulan dah nak masuk tahun baru 2019, so kena lah refresh bloglist sedia ada supaya up to date. So, sesiapa nak di bloglisted kan dalam my blog, lets join this simple segment. Join je, automatik blog anda akan saya bloglisted! Camne nak join? Follow je kaedah berikut :

  1. Wajib follow my blog.
  2. Yang ada instagram, sila follow insta saya di SINI.
  3. Create 1 entry about this segment bertajuk "Segmen Bloglisted 2019 by Misya". Letak banner di atas dalam your entry then backlink ke entry ini.
  4. Dah siap, publish entry anda dan letak link entry tersebut ke ruangan komen di bawah.
Easy rite? In case saya terlebih rajin, saya akan pilih beberapa blog bertuah untuk di review. Segmen berlangsung selama 2 minggu bermula sekarang dan akan tamat pada 31 Disember 2018. Moga segmen ni dapat memberi manfaat dan merapatkan ukhuwah antara kita. InsyaAllah...:)

Jangan lupa blogwalking SENARAI PESERTA ya if berkelapangan...

Misya : Moga tahun 2019 manyak ong seperti tahun 2018.

Comments

mamapp said…
good luck aimi. jemput join segmen bloglist mama juga
Jannah Ramli said…
Saya join.
https://inspiringsharing.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
Instagram:@thewonderfuljannah
Fiza Aizzawa said…
Fiza join.. https://ourmemoria.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
Hani Rahman said…
Saya join.

https://jombercontest.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Jemput join segmen saya juga.
http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html
Mia Liana said…
mia pun join sini juga....

http://www.mialiana.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
Anonymous said…
Assalamualaikum ,
S.K. join ;
https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Semoga murah rezeki ^_^
yeaslmn said…
YEA dtg join n support segmen Misya :)

http://yea-slmn.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html?m=0
ejulz said…
ejulz join :)

https://ejulz.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
Miss Syahbanu said…
join..

https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
Miss MuLaN said…
saya join ye...

https://darihatimissmulan.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
Ombak Bergigi said…
OM JOIN TAU :)

https://ombakbergigis.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
Nor Ain Rusli said…
Join jugak :)

https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
ShirVen said…
Salam. Saya join yea

http://zzzyy.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
Wannydlover said…
Sy join ...

https://gadisgenits.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
Sayidah Napisah said…
Join

http://www.sayidahnapisah.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Popular Posts