Segmen Bloglisted 2019 by Misya

Salam semua. Dah lama tak wat segmen. Kebetulan dah nak masuk tahun baru 2019, so kena lah refresh bloglist sedia ada supaya up to date. So, sesiapa nak di bloglisted kan dalam my blog, lets join this simple segment. Join je, automatik blog anda akan saya bloglisted! Camne nak join? Follow je kaedah berikut :

  1. Wajib follow my blog.
  2. Yang ada instagram, sila follow insta saya di SINI.
  3. Create 1 entry about this segment bertajuk "Segmen Bloglisted 2019 by Misya". Letak banner di atas dalam your entry then backlink ke entry ini.
  4. Dah siap, publish entry anda dan letak link entry tersebut ke ruangan komen di bawah.
Easy rite? In case saya terlebih rajin, saya akan pilih beberapa blog bertuah untuk di review. Segmen berlangsung selama 2 minggu bermula sekarang dan akan tamat pada 31 Disember 2018. Moga segmen ni dapat memberi manfaat dan merapatkan ukhuwah antara kita. InsyaAllah...:)

Jangan lupa blogwalking SENARAI PESERTA ya if berkelapangan...

Misya : Moga tahun 2019 manyak ong seperti tahun 2018.

Comments

  1. good luck aimi. jemput join segmen bloglist mama juga

    ReplyDelete
  2. Saya join.
    https://inspiringsharing.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
    Instagram:@thewonderfuljannah

    ReplyDelete
  3. Fiza join.. https://ourmemoria.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete
  4. Saya join.

    https://jombercontest.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    Jemput join segmen saya juga.
    http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

    ReplyDelete
  5. mia pun join sini juga....

    http://www.mialiana.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ,
    S.K. join ;
    https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    Semoga murah rezeki ^_^

    ReplyDelete
  7. YEA dtg join n support segmen Misya :)

    http://yea-slmn.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html?m=0

    ReplyDelete
  8. ejulz join :)

    https://ejulz.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete
  9. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete
  10. saya join ye...

    https://darihatimissmulan.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete
  11. OM JOIN TAU :)

    https://ombakbergigis.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete
  12. Join jugak :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete
  13. Salam. Saya join yea

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete
  14. Sy join ...

    https://gadisgenits.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete
  15. Join

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts