expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 14, 2018

Segmen Bloglisted 2019 by Misya

Salam semua. Dah lama tak wat segmen. Kebetulan dah nak masuk tahun baru 2019, so kena lah refresh bloglist sedia ada supaya up to date. So, sesiapa nak di bloglisted kan dalam my blog, lets join this simple segment. Join je, automatik blog anda akan saya bloglisted! Camne nak join? Follow je kaedah berikut :

  1. Wajib follow my blog.
  2. Yang ada instagram, sila follow insta saya di SINI.
  3. Create 1 entry about this segment bertajuk "Segmen Bloglisted 2019 by Misya". Letak banner di atas dalam your entry then backlink ke entry ini.
  4. Dah siap, publish entry anda dan letak link entry tersebut ke ruangan komen di bawah.
Easy rite? In case saya terlebih rajin, saya akan pilih beberapa blog bertuah untuk di review. Segmen berlangsung selama 2 minggu bermula sekarang dan akan tamat pada 31 Disember 2018. Moga segmen ni dapat memberi manfaat dan merapatkan ukhuwah antara kita. InsyaAllah...:)

Jangan lupa blogwalking SENARAI PESERTA ya if berkelapangan...

Misya : Moga tahun 2019 manyak ong seperti tahun 2018.

15 comments :

mamapp said... Reply To This Comment

good luck aimi. jemput join segmen bloglist mama juga

Jannah Ramli said... Reply To This Comment

Saya join.
https://inspiringsharing.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html
Instagram:@thewonderfuljannah

Hafiza AizZawa said... Reply To This Comment

Fiza join.. https://ourmemoria.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... Reply To This Comment

Saya join.

https://jombercontest.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Jemput join segmen saya juga.
http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

Mia Liana said... Reply To This Comment

mia pun join sini juga....

http://www.mialiana.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

S.K. said... Reply To This Comment

Assalamualaikum ,
S.K. join ;
https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Semoga murah rezeki ^_^

yeaslmn said... Reply To This Comment

YEA dtg join n support segmen Misya :)

http://yea-slmn.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html?m=0

ejulz said... Reply To This Comment

ejulz join :)

https://ejulz.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Syah BaNu said... Reply To This Comment

join..

https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Miss Mulan said... Reply To This Comment

saya join ye...

https://darihatimissmulan.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

ombak bergigi said... Reply To This Comment

OM JOIN TAU :)

https://ombakbergigis.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Nor Ain Rusli said... Reply To This Comment

Join jugak :)

https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

ShirVen said... Reply To This Comment

Salam. Saya join yea

http://zzzyy.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Wanny Dlover said... Reply To This Comment

Sy join ...

https://gadisgenits.blogspot.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

sayidah napisah said... Reply To This Comment

Join

http://www.sayidahnapisah.com/2018/12/segmen-bloglisted-2019-by-misya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...