expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 17, 2018

Shellout @D'Jannah Cafe, Nilai

Salam. Pernah 1 time dulu shellout jadi viral. Pastu mula lah restoran shellout tumbuh macam cendawan. Salah 1 nya terletak di Bandar Baru Nilai. Kebetulan ada urusan area sana so singgahlah makan kat Nilai. No idea nak makan apa ternampak Restoran D'Jannah Cafe ni. Bosan tiap kali makan malam mesti nak tomyam, so saya try lah pula makan Shellout kat sini. If sedap, boleh rekomen kat uols.

Menu utama kat sini memang Shellout la. Ada juga menu ala carte yang lain. Western pun ada. Tapi sebab main course di sini shellout, so kami pun ber shellout la di sini.

Dari luar begini lah rupa D'Jannah Cafe ni. Nampak bersih dan selesa. Sesuai lah if nak bawa family datang.



Time ni datang baby Erina belum lahir lagi. Haha. nampak tak betapa lamanya saya nak update! hihihi.. So berempat kami with my sis in law & mom in law. Tukang tangkap gambar my husband. huhu

Beginilah rupa shellout kami.. Nampak menyelerakan? Tengok je pun dah rasa lapar. haha. Ada ketam, lala, udang dan sotong. 



Kami pilih set untuk 4 orang but tak ingat berapa price nya. Dalam RM50++ But disebabkan dah lama baru nak update entry tempat makan ni, I believe harganya pun ada perubahan.

So selamatlah kami ber shellout. Habis makan tak amik gambar pun sebab memasing dah kekenyangan. Nak balik tido je. haha.. How about the taste? Okla, nak kata sedap sangat tu biasa-biasa saja. Plus portion nya pun tak banyak. Kena topup makanan lain if uols tak kenyang. hehe. Untuk sape-sape yang teringin nak shellout area Nilai, bolehlah try tempat ni. 


Misya : Isi minyak kereta di pam Shell.

2 comments :

Jannah Ramli said... Reply To This Comment

Nama kedai tu sama dengan nama saya😂. Dalam gambar portion nya nampak macam sikit je.

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Jannah Ramli hihi kebetulan.. Tula portion dia mmg ckit. Mcm tak puas makan sebenarnya. Kena order makanan lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...