expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 4, 2018

Throwback | Wedding pengapit kami, Rayyen & Idayu

Salam. Ahha dah beranak sorang dah pengapit kami ni, baru nak update wedding dorang. Huhu. Tahniahlah to Rayyen, pengapit a.k.a kawan baik husband di office. The best part, kami menimang cahaya mata pun hampir sama. Dah nama kawan baik, semua nak sama. Haha..

Cuma kali ni husband tak jadi pengapit Rayyen. Sebab Rayyen takut kena usik je ngan my husband. Hihi


Mengabadikan catatan buat pasangan pengantin. Siap berpantun nakal if tak silap! ;) 


After 4 years kami kahwin, baru Rayyen pula kahwin. 

With officemates husband. 

Sempat wefie dari kejauhan..


 
Moga berbahagia till jannah Rayyen dan Idayu.. Tak sangka lepas setahun kami dapat anak sama-sama. Beza anak Rayyen dengan baby Erina seminggu je! Tapi berlainan tahun..  Pelik tak? Haha..

Comel kad jemputan dorang. Pink gitu..


Of course la selfie kena ada! haha..


Misya : Aura positif sahabat baik boleh mempengaruhi sahabat yang lain.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...