expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 31, 2019

Aroi Thai Putrajaya, masih kekal RM1.90/mangkuk..

Salam. Haaa penuh meja dengan bermangkuk-mangkuk makanan! huhu.. Kalau makan kat restoran Aroi Thai ni memang beginilah. Dengan harga RM1.90 semangkuk, boleh pilih macam-macam jenis nasi, lauk dan deserts. Sebelum ni pernah try Aroi Thai di Cyberjaya. Kali ni saya try pula Aroi Thai di Ayer 8, Putrajaya. 

Ahha ini bukan untuk saya sorang yang makan yerr... Saya bertiga dengan 2 orang lagi officmate. Last Friday waktu rehat lunch hour panjang so singgahlah makan di sini.

Baru je buka Aroi Thai di Ayer 8, Putrajaya ni.

Inilah kami.. My superior, Kak Has dan my clerk, Kak Riz. Sesekali spend time makan gini sonok juga. Rasanya sama saja seperti Aroi Thai, Cyberjaya. Portion dan harga berpatutan. Nampak macam sikit tapi makan 2-3 mangkuk je pun dah rasa kenyang. huhu

Warga Putrajaya atau yang berhampiran bolehlah datang sini. Buka setiap hari dari jam 11.30 pagi hingga 10.00 malam.



Misya : Teringin nak melancong ke Thailand.

4 comments :

Shahida Dzulkafli said... Reply To This Comment

Menarik lah menu dia.. tak pernah cuba makan kat sini..

Jannah Ramli said... Reply To This Comment

Tak pernah lagi dengar nama restoran ni. Murahlah kalau satu mangkuk harga RM 1.90.

Siti Yang Menaip said... Reply To This Comment

pernah makan macam ni kat Boat Noodles. tapi tatau la tak reti makan o salah order sebab masing2 masa tu first time.. krik2 krik rasa nya hehe.. suka lepak di Ayer @8 tu rilek je kadang2 rasa xde orang sngt pn..

mamapp said... Reply To This Comment

wah murahnya.. kat shah alam ada cawangan x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...