Update Segmen Bloglisted 2019 by Misya


Salam. Alhamdulillah tamat sudah simple segmen pencarian bloglist saya sempena menyambut tahun 2019. Terima kasih kepada yang sudi menyertai segmen ni. Walaupun takde hadiah gempak-gempak untuk direbutkan tapi uols sudi luangkan masa dan tenaga menaip entry untuk join this segmen. Tq tq tq so much! So seperti yang telah dijanjikan, blog anda semua telah disenaraikan di bloglist saya (belah kanan) di blog ini. Hope dapat membantu meningkatkan trafik uols. Moga ukhuwah antara kita terus terjalin. Maaf lambat update sebab agak sibuk dengan tugas di office dan di rumah. Love uols!



Misya : Senarai putih.

Comments

mamapp said…
aik ni mama ada join tak. macam terlepas pandang jer huhu
Misya said…
@mamapp hehe mama ada tinggalkan komen tapi tak join.. its ok :)
Jannah Ramli said…
Yay, dah masuk bloglist. Thanks, Kak Misya😊.
Kak Wawa said…
selemat bersegmen..:)
tak sempat nak join.. hihi

Popular Posts