Dulu-dulu tanpa gajet tetap happy!

Salam. Siapa yang lahir era 80s dan sebelumnya mesti merasa benda-benda tanpa gadjet macam kat bawah ni. Saya 80s baby so memang ada yang sempat saya rasa sebab bila masuk era 90s, semuanya semakin terhakis. Kalau ada pun dah penghujung-hujung gitu. Sometimes rindu juga era dulu-dulu without gadjet ni. Now maybe budak-budak sekarang tak tahu pun apa yang generasi 60s-90s pernah lalui which zaman tu walaupun tanpa gajet, kami tetap happy! :) 







































Misya : Sampai sekarang simpan buku biodata tu.

Comments

  1. Walaupun lahir tahun 90an, tetap pernah melalui situasi di atas. Banyak outdoor game je dulu sebab tak ada smart phone & siaran tv pun yang biasa-biasa je.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts