expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, February 8, 2019

Dulu-dulu tanpa gajet tetap happy!

Salam. Siapa yang lahir era 80s dan sebelumnya mesti merasa benda-benda tanpa gadjet macam kat bawah ni. Saya 80s baby so memang ada yang sempat saya rasa sebab bila masuk era 90s, semuanya semakin terhakis. Kalau ada pun dah penghujung-hujung gitu. Sometimes rindu juga era dulu-dulu without gadjet ni. Now maybe budak-budak sekarang tak tahu pun apa yang generasi 60s-90s pernah lalui which zaman tu walaupun tanpa gajet, kami tetap happy! :) 







































Misya : Sampai sekarang simpan buku biodata tu.

1 comment :

Jannah Ramli said... Reply To This Comment

Walaupun lahir tahun 90an, tetap pernah melalui situasi di atas. Banyak outdoor game je dulu sebab tak ada smart phone & siaran tv pun yang biasa-biasa je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...