expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, March 27, 2019

Belgian, one of my favourite chocolate..

Salam. For those yang suka coklat, this one you should try. Saya jatuhcinta dengan Belgian Chocolate ni since my mom in law bagi sekotak masa dia balik dari travel. Coklat ni hanya jual kat airport je if tak silap. Sejak 1st time makan tu terus teringat-ingat sebab sedap sangat especially yang flavour Milk.


Hari tu balik dari outstation from Kota Kinabalu, Sabah, sampai je KLIA terus borong coklat ni. Kebetulan ada sales beli 2 free 1. Plus tinggal ni je yang ada. Sebab orang lain dah rembat banyak sebelum tu.  Nasib ada rezeki saya dapat beli 3 flavour ni.  Bolehlah makan sepuas-puasnya!


Misya : Coklat menenangkan jiwa..


1 comment :

ejulz said... Reply To This Comment

wahhh.. sedap. nak sikit. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...