expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, March 19, 2019

Roti John Cheese Leleh @Bandar Baru Bangi

Salam. Buat penggemar cheese confirm suka benda-benda gini. haha.. Hari tu jenjalan kat Bandar Baru Bangi. Perut berkeroncong cari tempat makan. Area Seksyen 9 ada macam-macam tempat makan. Sederet dengan Hospital Azzahrah, waktu malam ada booth-booth jual makanan. Boleh makan situ atau take away. Salah satu booth tu jual Roti John Cheese Leleh. Bila lalu je area situ, aroma roti john tengah masak pun dah bikin terangkat apetah lagi ditambah dengan cheese. Kasi try la 1!

Ginilah rupanya roti john cheese leleh ni. Ni saiz small. Untuk 1-2 orang makan sesuai lah pilih saiz ni. Price around RM6-RM8 if tak silap. Tak ingat la pulok. huhu

Haa tengok tarik je dah bikin terliur..

Saiz ni je memang kenyang la makan sorang. 

Ginilah rupa booth Roti John Cheese Leleh ni. Bolehlah singgah if berhampiran. 

Dibungkus dalam kotak comel ni. Dari segi rasa? Actually not up to my standard la. haha giteww...  No la, i mean below than my expectation. Maybe sebab saya penggemar cheese so sy tak rasa feeling cheesy tu sangat. Lebih banyak sos dan mayonis yang membuatkan rasanya more to sour. Lama-lama jadi muak. Rasa cheese tu macam cukup syarat je. Tak seperti yang saya gambarkan ala-ala makan pizza mozarella cheese. Tak berapa nak meleleh sangatla. But untuk yang suka roti john, you should try... 


Misya : Cheese dinikmati bukan dirasai semata.

4 comments :

CahayaHannan said... Reply To This Comment

ya Allah, sedapnya tengok. hehe

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@CahayaHannan hehe try la hannan..

ejulz said... Reply To This Comment

wahhhh.. terbaek :)

Shahida Dzulkafli said... Reply To This Comment

pergh!! Ohsem betul nengokkan cheese dia tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...